Onder het icoontje Instellingen (het icoontje met het tandwiel, rechtsboven in het scherm van jouw profiel) vind je de optie om jouw account te verwijderen, als je helemaal naar beneden scrollt. Hiervoor moet je jouw wachtwoord intypen. Ben je je wachtwoord vergeten? Je kan dan het beste eerst even uitloggen, en dan met jouw e-mailadres een nieuw wachtwoord aanmaken. Daarna kun je je account verwijderen.
Vous ne pouvez pas venir ? Envoyer un courriel nous et nous l'arrangerons gentiment.