Als je partner ernstig ziek is, omdat hij of zij kanker, ALS, acute leukemie of een andere heftige diagnose kreeg, komt er ook veel op jou als partner af. Je krijgt er direct diverse rollen bij: die van zorgverlener, organisator van hulp & steun, en wellicht ook van de communicator naar alle belangstellenden.

Juist die communicatie kan veel tijd en energie kosten. Want hoe ga je om met al die goedbedoelde appjes en telefoontjes? Het beheren van WhatsApp groepen en het reageren op alle vragen wordt door velen als stressvol ervaren. En dat wil je er niet bij hebben in een periode die toch al onrustig en stressvol is. Terwijl dat contact heel belangrijk is! Een sociaal netwerk biedt de lifeline die jij en jouw partner nodig hebben om een moeilijke periode door te komen.

De app Stamps werd speciaal ontwikkeld om op eenvoudige wijze het contact te onderhouden met familie, vrienden en kennissen.  En om in verbinding te blijven. Stamps is ontwikkeld op ervaringen van duizenden gebruikers: patiënten en hun dierbaren. De app is heel eenvoudig in gebruik zodat jong en oud op de hoogte kunnen blijven van ontwikkelingen van dierbaren. Stamps is daarmee een hele waardevolle en handige app om te gebruiken als je partner ernstig ziek is.

Wat gebruikers prettig vinden is dat ze op een eigen moment kunnen kiezen om te delen of te lezen hoe het gaat. De updates in Stamps, de verhalen over jouw partner, krijgen daardoor de aandacht die ze verdienen. Je kunt heel eenvoudig teruglezen hoe een traject verloopt en na afloop maak je makkelijk een herinneringsboek.
Ook dat is iets waar je nu waarschijnlijk nog niet bij stilstaat. Veel Stamps gebruikers maken na afloop van een traject gebruik van de mogelijkheid om de herinneringen te bewaren in boekvorm. En zo een periode af te sluiten. Want aan elke periode komt een eind.

Stamps is gratis te downloaden in de Appstore of Google Play Store.