Wil je bijdragen?

Je hoeft niet machteloos toe te kijken als een familielid, vriend of vriendin ziek is. Met de app Stamps bieden wij de mogelijkheid om dierbaren te ondersteunen op hun medische reis. Met een donatie aan Stamps, maak je drie dingen mogelijk. 

1. De technische ontwikkeling

De ontwikkeling van de app Stamps is één van onze grootste kostenposten. Wij vinden het van groot belang dat de app gebruikersvriendelijk, actueel en veilig is. Met jouw donatie draag je hieraan bij. 

2. Bereik

Als sociale onderneming willen wij impact maken. En dus veel mensen bereiken. Zowel  schrijvers (veelal patiënten) als hun naasten. En we willen dat op integere en prettige manier doen. Als je aan het begin van een medisch traject staat, heb je vaak nog geen idee wat je te wachten staat. Laat staan dat je al nagedacht hebt over de communicatie. Wij investeren in marketing om de juiste mensen op een correcte manier te bereiken. Meer lezen over waarom wij dat willen?

3. Verdiepend onderzoek

Onze missie is niet voltooid als de app af is. We willen onze gebruikers goed leren kennen. We willen leren óf en hoe we ze nog beter kunnen helpen.
Ook willen we de positieve effecten van schrijven in meer detail onderzoeken. Wellicht kunnen we gebruikers uitgebreide schrijverstips geven?
Binnenkort delen we de lessen uit ons eerste onderzoek op deze website. Ook zullen we ons onderzoek met jullie delen. Wil je op de hoogte blijven? 

Bovenstaand geeft een beeld van de impact van je donatie. Wil je meer weten over waar je aan bijdraagt met jouw donatie? Meld je aan voor onze nieuwsbrief hieronder en we houden je graag op de hoogte. 

Hoe kan ik doneren?

Direct overmaken

Je kunt via deze knop direct geld overmaken. Het bedrag kan je zelf kiezen in de link. 

QR code scannen

Via onderstaande QR-code kan je direct geld overmaken. Het bedrag kan je zelf kiezen in de link. 

Donatie Stamps

Bankoverschrift

Je kunt bijdragen door een gift over te maken ten name van STAMPS B.V. ondervermelding van “Gift” 

Ons bankrekeningnummer is: 

NL22 RABO0377939692.

We houden je graag op de hoogte

We zijn erg blij met je donatie en willen je graag op de hoogte houden van onze ontwikkelingen. Met jouw naam en e-mailadres kunnen we je op de hoogte houden van onze ontwikkelingen. 

Wat kan ik voor een ander doen?

Kaartje ontworpen door Stamps

Vanuit een passie voor ontwerpen, en dieren, hebben wij een eigen collectie aan kaartjes ontworpen. Deze kaartjes kan je hier bestellen. Voor thuis, of direct op de mat. Met liefde ontworpen en thuisbezorgd.

 

Stuur een bloemetje

Geef iemand een steuntje in de rug, en laat even weten dat je aan iemand denkt. Kies een prachtig bloemetje uit het assortiment van Wy Bloemisten. De bloemen worden door de lokale bloemist bezorgd.

Trakteer iemand op Storytel

Concentreren bij het lezen is niet altijd makkelijk. Via Storytel kan je van boeken genieten, door er naar te luisteren! Met een proefabonnement kan je eerst even kijken of het wat voor jouw naaste is.

Stuur een kaartje van Kaartje2go

Mocht je iemand kennen die jouw steun kan gebruiken, kan je altijd al een lief kaartje sturen. Via Kaartje2go stuur je eenvoudig kaartjes over de hele wereld. Wil je laten weten dat je aan iemand denkt? Of iemand beterschap wensen? Dat kan met een lieve kaart.

Stuur wat lekkers

Ken jij iemand die wel wat zou mogen aansterken? Stuur wat lekkers! Met brownie-box wordt er een heerlijk pakketje met brownies door de brievenbus gezorgd. Bij onze favoriet zitten diverse smaken en een ontspannende thee. Hierbij kan je gratis een persoonlijk kaartje toevoegen. Heerlijke verrassing!

Geef een boek

Als iemand wel de energie heeft om te ontspannen met een lekker boek, kan je hier ook mee verrassen. Fijn om in alle rust de tijd door te komen. Door te bestellen bij Libris, help je ook nog eens de lokale ondernemer!