Bewaar dierbare herinneringen

Bewaar alles wat je deelde, de warme reacties en de mooie kaarten die je ontving. Heel eenvoudig maak je een prachtig herinneringsboek.

Eenvoudig om te maken

We kunnen ons voorstellen dat jouw energieniveau niet meteen weer als vanouds is. Daarom nemen wij veel werk voor je uit handen en kun je met bijna één druk op de knop dierbare herinneringen bewaren in een prachtig boek.

Waardevol voor jou én jouw dierbaren

Een herinneringsboek helpt om een periode af te sluiten en te verwerken. Voor een partner of kinderen kan het heilzaam zijn om te lezen wat iemand doormaakte. Om te voelen hoe vrienden en familie reageerden en hielpen. Waardevol voor nu of later.

Alle updates, foto’s, reacties van dierbaren en jouw persoonlijke prikbord

Gelukkig vergeet je ook weer snel hoe zo’n moeilijke periode echt was. Foto’s terugkijken en teksten teruglezen brengen veel herinneringen tot leven. Achteraf kun je je erover verbazen hoe je zo’n tijd bent doorgekomen. De liefdevolle kaartjes en woorden die gestuurd werden, zijn ook jaren later nog hartverwarmend.

herinneringsboek stamps

Duurzame boeken

Een Stamps herinneringsboek wordt gemaakt van gerecycled papier (160 grams)

herinneringsboek stamps

A5 formaat

Zodat het echt leest als een boek en de geschreven verhalen mooi uitkomen

herinneringsboek Stamps

Lokale drukkers

Zo voorkomen we dat boeken over de hele wereld worden verscheept

Transparant over de prijs

Stamps biedt de app gratis aan. Omdat we vinden dat iedereen, ongeacht inkomen, de mogelijkheid moet hebben om een moeilijke periode samen met dierbaren door te komen. Niemand zou er alleen voor moeten staan. Dat past bij onze missie als sociale impact onderneming.

De verkoop van herinneringsboeken is een belangrijke inkomstenbron. Daarmee kunnen we blijven innoveren en de app up to date.

Soft cover Hard cover
1 stuk
2-5 stuks
1 stuk
2-5 stuks
25 pagina's
€ 37
€ 30
€ 39
€ 31,50
50-100 pagina's
€42 - €53
€ 34 - € 43
€ 44 - € 55
€ 37 - € 44
101-200 pagina's
€ 53 - € 75
€ 43 - € 60
€ 55 - € 77
€ 44 - € 62
201-300 pagina's
€ 75 - € 97
€ 60 - € 78
€ 77 - € 99
€ 62 - € 80
301-400 pagina's
€ 97 - € 119
€ 78 - € 95
€ 99 - € 121
€ 80 - € 97
400-480 pagina's
€ 119 - € 137
€ 95 - € 109
€ 121 - € 139
€ 97 - € 115

* Genoemde prijzen zijn stuksprijzen. 

* bij 2-5 boeken krijg je 20% korting ten opzichte van 1 boek, bij 5+ boeken is dat 30%. 

* Wil je meer dan 1 boek bestellen? Stuur dan een email naar support@stamps-app.com. We sturen je een kortingscode op maat toe om de korting bij grotere aantallen te gebruiken.

*inclusief btw, exclusief verzendkosten (vanaf € 4,50 afhankelijk van het aantal boeken en de grootte van het boek)

Veelgestelde vragen

Je kunt het boek momenteel alleen maken via https://web.stamps-app.com, de web-app van Stamps. Log in met hetzelfde mailadres en wachtwoord als je gebruikt bij de Stamps-app. Ga naar het menu en kies ‘Herinneringsboek maken’. Via de app kun je het boek tot op heden niet maken. 

Alle boeken moeten minimaal 24 pagina’s en maximaal 300 pagina’s hebben. Is jouw boek dikker? Je kunt dan het beste andere keuzes maken. Laat bijvoorbeeld de titelpagina’s, de reacties of de prikboord kaarten weg. Kom je er niet uit? Mail ons op support@stamps-app.com en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Je kunt kiezen uit twee stijlen voor het boek. Deze stijlen staan met voorbeelden in het proces wanneer je het boek maakt. Daarnaast kies je zelf of je foto’s, reacties en kaarten van jouw prikbord wilt toevoegen.

Als je oorspronkelijke teksten wilt aanpassen of fouten wilt corrigeren, ga je terug naar de bron. Breng de correctie aan in de oorspronkelijke post in Stamps. Wanneer je je aanpassingen opslaat, ontvangen volgers hier geen meldingen van. Je kunt niet later in de pdf nog correcties doorvoeren.

Wij besteden de productie van herinneringsboeken uit. Heb je vragen over de kwaliteit van het drukwerk? Stuur je vraag naar het mailadres waarin de levering werd bevestigd.

Jouw herinneringsboek wordt in 3 tot 5 werkdagen samengesteld. Je ontvangt een mailtje als deze verstuurd wordt. Alles wordt op 1 adres bezorgd.

Wil je veel meer boeken of een boek met meer dan 300 pagina’s bestellen? Mail ons op info@stamps-app.com en we maken een passende offerte.

Op dit moment kan dat nog slechts op 1 manier.  Maak in Stamps een nieuwe post aan. Je kunt dit ook een concept post houden, als je niet wilt dat jouw volgers dit zien.

Maak een foto van het document dat je toe wilt voegen. Of kopieer de tekst naar het typevlak. Heb je ideeën of suggesties voor hoe wij het boek kunnen verrijken? Die horen we graag! Mail ons op info@stamps-app.com.

Voor de kortingscode bij meerdere boeken, kun je ons mailen op support@stamps-app.com. Laat ons in jouw mailtje weten hoeveel boeken je graag wilt bestellen. Wij sturen je zsm een persoonlijke code toe. 

Wat een mooi idee. We hebben helaas  nu nog geen cadeaukaarten beschikbaar. Wel hebben we leuke kaarten. Is het een idee om een kaart met een geldbedrag erbij te geven?