Herinneringsboek Stamps maken numogelijk

herinneringsboek Stamps

Delen:

Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je te horen krijgt dat je ziek bent of iets anders heftigs meemaakt. Maar achteraf ben je heel blij als je bijhoudt hoe zo’n periode verloopt. En dat je terug kunt lezen hoe je het doorstaan hebt. Je vergeet het namelijk weer. Dat horen we tenminste van onze gebruikers! In Stamps kun je eenvoudig je verhaal delen en achteraf een herinneringsboek laten maken.
Bewaar alles wat je deelde, de verhalen, foto’s, de warme reacties en de mooie kaarten die je ontving. Heel eenvoudig maak je binnenkort een prachtig herinneringsboek van alles wat je deelde in Stamps. Daarmee kun je een traject écht afsluiten. Een Stamps herinneringsboek zet je in de kast en pak je er weer uit als je eraan toe bent.

Medio juni beschikbaar
Veel gebruikers mailden ons het laatste jaar met de vraag of ze een boek konden laten maken van alles wat ze deelden in Stamps. Dat is vanaf medio juni 2024 mogelijk! De ontwikkelaars zijn deze weken erg druk om de laatste puntjes op de i te zetten. Bij de volgende update van de app, verwacht eind juni, is het mogelijk om in een paar eenvoudige stappen een boek te laten maken van alles wat je deelde. We hebben het proces op verzoek van gebruikers zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je kunt kiezen of je alleen teksten wilt afdrukken of dat je ook de foto’s, reacties en persoonlijke kaartjes erbij wilt.

Stamps ook beschikbaar via webbrowser
Vanaf eind juni is ook een eerste webbrowser versie van Stamps beschikbaar.  Nu nog alleen voor schrijvers in de app. Je kunt dan nieuwe posts schrijven op een laptop of pc. Ook het maken van een herinneringsboek kan via de browserversie van Stamps.

Valuable for you and your loved ones
A memory book helps to bring closure and process a period. For a partner or children, it can be beneficial to read what someone was going through. To feel how friends and family reacted and helped. Valuable for now or later.

Met dank aan
Drie sponsoren maakten het mede mogelijk dat we deze module kunnen aanbieden. Veel dank aan het Agis Innovatiefonds, Zabawas en Rembrandt M&A

Houd deze site in de gaten voor meer informatie.

 

Gerelateerde artikelen