Vrienden team Stamps de Stelvio op

Team Stamps op de Stelvio

Delen:

Wat een kanjers! Negen topfitte vrienden uit Delft renden als team Stamps afgelopen zaterdag een halve marathon de Stelvio op (Bormio, Italië) en overbrugden daarbij 1533 hoogtemeters. Dat alles om geld in te zamelen voor Stichting Stelvio for Life én aandacht te vragen voor Stamps.
De Stelvio for Life heeft als doel jaarlijks geld in te zamelen voor onderzoek naar een persoonlijke, op de individuele patiënt en diens specifieke tumorkenmerken toegespitste behandeling van kanker, gebaseerd op DNA-analyse van het tumorweefsel. En wij van Stamps hebben als missie de verbinding tussen mensen die een medische reis maken en hun netwerk zo sterk mogelijk te maken. Dat kan dus bij kanker zijn, maar ook bij ALS, long-covid een burn-out of revalidatie. Bij elk ziekte of gezondheidstraject waarbij iemand de aandacht en steun van zijn of haar netwerk goed kan gebruiken.

In totaal namen ruim 600 mensen deel aan de Stelvio; fietsend, rennend of wandelend. Alle negen leden van Team Stamps renden de Stelvio op. Superknap.

Dank jullie wel team Stamps!

Gerelateerde artikelen