Gelukspoppetjes in de borstkankermaand, een origineel en impactvol cadeautje! Wat geef je iemand die de diagnose borstkanker heeft gehad? Een kaartje of bos bloemen is altijd een goed idee, maar heb je wel eens gedacht aan een gelukspoppetje? Een kaartje wordt vaak na verloop van tijd weggegooid. Een bos bloemen verwelkt. Een gelukspoppetje daarentegen wordt bewaard. Aan een sleutelbos, op een bureau of zelfs op een nachtkastje. En het voelt als gemis als het touwtje versleten blijkt te zijn en je het gelukspoppetje kwijt bent geraakt. je kunt ook nooit genoeg gelukspoppetjes hebben. En als je er dan toch teveel hebt, dan geef je ze gewoon weg. Daar maak je iemand anders weer blij mee.
In Stamps draait het om de verbinding en de aandacht tussen een persoon die een moeilijke tijd doormaakt en zijn sociale netwerk. In ons Stamps winkeltje bieden we diverse aardigheidjes om cadeau te geven. Waaronder dus ook gelukspoppetjes. Voor de sociale impact onderneming Stamps zijn de verkopen uit ons winkeltje een bron van inkomsten. Daarmee kunnen we de app gratis aanbieden en onderhouden.

Heb jij leuke suggesties voor cadeautjes in ons winkeltje? Wat vond jij waardevol om te krijgen toen je ziek was? We horen het heel graag op info@stamps-app.com.

Overigens is het altijd leuk om gelukspoppetjes te geven, niet alleen in de borstkankermaand. En niet alleen aan mensen die borstkanker hebben. Ervaring leert dat velen het leuk vinden om een gelukspoppetje cadeau te krijgen. Met dank aan Jans van gelukspoppetjes.eu waar we onze gelukspoppetjes met veel plezier inkopen.