Tien keer hetzelfde vertellen; dat is wel het laatste waar je op zit te wachten als je weinig energie hebt. Of als het verhaal dat je te vertellen hebt niet leuk is. Bijvoorbeeld omdat je hersenletsel hebt, een burn-out of een zwaar revalidatietraject ondergaat. Omdat je aan het bijkomen bent van een chemokuur of andere zware behandeling.

Het was één van de redenen waarom we Stamps begonnen. In Stamps deel je één keer hoe het met je gaat. Je schrijft het zorgvuldig op en dat heeft dan weer als bijkomend voordeel dat je het ’van je afschrijft’.  Dat helpt bij verwerking.
Je kunt, door de prettige lay-out van de app, later ook makkelijk teruglezen hoe je een dag doorkwam. Of hoe je die behandeling verdroeg. En als een traject klaar is, maak je heel eenvoudig een herinneringsboek.

Zonder vrienden te kwetsen
Je kiest zelf wie je uitnodigt om jouw verhaal mee te lezen. Je kunt zo veel mensen uitnodigen als je zelf wilt. Dat werkt in 2 veilige stappen:

  1. Je stuurt hen jouw unieke code en
  2. Accepteert hun vervolgverzoek.

Niemand leest dus ongewild mee. Je kunt familieleden, vrienden en vriendinnen, kennissen, oud-collega’s uitnodigen. Iedereen die vraagt “hoe gaat het met je” kun je verwijzen naar jouw persoonlijke verhaal in Stamps. Dat voorkomt dat je tien keer hetzelfde verhaal aan het vertellen bent.

In contact blijven
Door deze manier van communiceren in Stamps voorkom je dat je mensen kwijtraakt tijdens langere periode van ziekte. Jouw vrienden kunnen altijd meelezen en meeleven. Zonder dat ze erom hoeven te vragen. Daardoor blijf je in verbinding met hen. En dat is belangrijk, want een moeilijke periode kom je net iets makkelijker door met de steun en hulp van dierbaren.

 

Download de app gratis.