Iemand in je omgeving heeft hersenletsel opgelopen. Je zou wel willen bellen of langsgaan, maar je durft niet omdat je niet weet wat te zeggen en wat je gaat aantreffen. Daar ben je zeker niet de enige in. Het is een moeilijke situatie en heel herkenbaar dat je je daar ongemakkelijk bij voelt.
Jouw vriend(in) of kennis kan echter wel heel goed steun gebruiken in zo’n moeilijke periode.
Het is altijd een goed idee om een kaartje te sturen. Een kaartje met daarop handgeschreven, persoonlijke woorden, liefst recht uit het hart. Een envelopje vol liefde. Maar wat schrijf je op een kaartje aan iemand die hersenletsel heeft? Welke woorden zijn passend voor iemand die zo’n verschrikkelijke tijd doormaakt? Stamps geeft je graag inspiratie en wil je aanmoedigen om wel dat kaartje te sturen die de persoon in kwestie zo goed kan gebruiken. Stamps weet uit ervaring hoe fijn het is om steun te geven en ontvangen als je een moeilijke tijd doormaakt. Dat is precies de kern van onze sociale onderneming.

 

Lieve ….,

We hoorden jouw slechte nieuws. Ze zeggen wel eens ‘woorden schieten tekort’, en zo voelt dat nu bij ons. We weten niet goed wat te zeggen maar willen bij deze laten weten dat we veel aan je denken. We branden een kaarsje voor je.

Heel veel sterkte.

Liefs,

 

Beste ….,

We hoorden het vandaag wat jou overkomen is. We weten werkelijk niet wat te zeggen. Het leven is soms zo ontzettend oneerlijk. Je vraagt je vast af: waarom overkomt mij dit? Wij weten het ook niet… Via deze weg wensen we je kracht toe in de komende periode. Laat je het weten als we je kunnen helpen?

Warme groeten,

Familie X

 

Lieve …,

Wat een verschrikkelijk bericht. Zo heftig!

Ik hoop met heel mijn hart dat je de kracht vindt om te revalideren en herstellen. Als er iets is wat wij voor je kunnen betekenen, laat het alsjeblieft weten. We zijn er graag voor je, we komen gauw langs. Love you!