Wat schrijf je op een kaart aan iemand die long covid heeft?

Iemand in je omgeving heeft long covid. Je zou wel willen bellen of langsgaan, maar je weet niet of je welkom bent. Of de persoon het aan kan omdat je weet dat die persoon heel moe is. Voel je niet schuldig. Het is een moeilijke situatie en herkenbaar dat je niet goed weet wat je het beste kunt doen.

3 tips van Stamps

1. Schrijf vanuit je hart

2. Schrijf zonder te oordelen

3. Bied hulp aan

Het is altijd een goed idee om een kaartje te sturen. Een kaartje met daarop handgeschreven woorden die recht uit jouw hard komen. Een envelopje vol liefde.

Maar wat schrijf je op een kaartje aan iemand die long covid heeft? Welke woorden zijn passend voor iemand die zo’n nog onbegrepen ziekte heeft? Stamps geeft je graag inspiratie, zodat je wel dat kaartje stuurt die de persoon met long covid zo goed kan gebruiken. Stamps weet uit ervaring hoe fijn het is om steun te geven en ontvangen als iemand een moeilijke tijd doormaakt.

Lieve ….,

We hoorden dat jij long covid hebt. We weten niet goed wat te zeggen… Enerzijds fijn dat er een diagnose is, maar zo vervelend dat er nog zo weinig over bekend is. We branden een kaarsje voor je. Weet dat we aan je denken.

Sterkte.

Beste ….,

We hoorden het vandaag van jullie dochter. Wat een lastige diagnose. We kunnen ons voorstellen dat zij/jullie wel wat hulp kunnen gebruiken. Laat je ons weten als we wat kunnen doen? We zijn er voor jullie.

Warme groeten,

Lieve …,

Wat een heftige diagnose!

Ik hoop dat je de rust kunt pakken die zo hard nodig is voor herstel. Als er iets is wat wij voor je kunnen betekenen, laat het alsjeblieft weten. We zijn er graag voor je, we komen gauw langs. Love you!

Stamps maakt kaarten voor mensen die een moeilijke tijd doormaken. Die zijn te koop in de webshop van Kaartje2Go. Het liefst luchtig, of met een mooie boodschap. Bekijk de kaartjes hieronder of vind onze kaarten in onze webwinkel bij Kaartje2Go.