Iemand in je omgeving heeft de boodschap gekregen dat hij of zij opgegeven is. Je zou wel willen bellen of langsgaan, maar het ontbreekt je aan moed of de afstand laat het niet toe. Voel je niet schuldig. Het is een moeilijke situatie en herkenbaar dat je je daar ongemakkelijk bij voelt.
Wat wel altijd een goed idee is, is om een kaartje te sturen. Een kaartje met daarop handgeschreven fijne en warme woorden. Een envelopje vol liefde. Maar wat schrijf je op een kaartje aan iemand die opgegeven is? Welke woorden zijn passend voor iemand die zo’n verschrikkelijke boodschap te horen kreeg? Stamps geeft je graag inspiratie, zodat je wel dat kaartje stuurt die de persoon in kwestie zo goed kan gebruiken. Stamps weet uit ervaring hoe fijn het is om steun te geven en ontvangen als iemand een moeilijke tijd doormaakt.

 

Lieve ….,

We hoorden dat jij een vreselijke diagnose hebt gekregen. We weten niet goed wat te zeggen… We branden een kaarsje voor je. Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan je denken. Sterkte.

Liefs,   X

 

Beste ….,

We hoorden het vandaag van jullie dochter. We weten werkelijk niet wat te zeggen. Het leven is soms zo ontzettend oneerlijk. Je vraagt je vast af: waarom zij in godsnaam? Wij weten het ook niet… Via deze weg wensen we jullie kracht toe in de komende zware periode. We zijn er voor jullie.

Warme groeten,

Familie X

 

Lieve …,

Wat een verschrikkelijk bericht. Zo verdrietig!

Ik hoop met heel mijn hart dat je de tijd die jou nog is gegeven op een zo mooi mogelijke manier kunt invullen. Als er iets is wat wij voor je kunnen betekenen, laat het alsjeblieft weten. We zijn er graag voor je, we komen gauw langs.

Love you!   X