Stamps in Wendy online

Stamps in Wendy online

Delen:

Een succesvol TikTok filmpje over Stamps leidde tot een leuke afspraak met een journaliste van Wendy online. En dat mondde uit in een leuk gesprek en een mooi en compleet artikel over Stamps.
Wendy van Dijk besteedt op haar platform veel aandacht aan thema’s zoals voeding en gezondheid. In deze laatste categorie, mentale gezondheid, valt Stamps. Door je verhaal tijdens een moeilijke periode op te schrijven en te delen met vrienden, familie en kennissen, reflecteer je op alles wat je meemaakt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van schrijven tijdens ziekte. Niet voor niets wordt er vaak geadviseerd om een dagboek bij te houden. In Amerika is ook het effect van delen van je verhaal tijdens ziekte onderzocht. De resultaten bevestigen dat ook delen een positief effect heeft op het welzijn.  Een bijkomend voordeel van delen is dat je  steun van hen ontvangt en die is onontbeerlijk.
Voor zorg ben je in Nederland in uitstekende handen bij professionals in ziekenhuizen en praktijkden. Voor steun ben je aangewezen op het eigen sociale netwerk.

Voor ons, Stamps, is zo’n artikel in Wendy online een cadeautje. Fijn dat we meer mensen kunnen attenderen op onze app en hen kunnen helpen. Stamps is een sociale onderneming. Ons doel is impact maken: een verschil in de levens van mensen die een moeilijke tijd doormaken als gevolg van ziekte of verlies.

Gerelateerde artikelen