Wat schrijf je op een kerstkaart voor iemand die ernstig ziek is?

Wat schrijf je op een kerstkaart voor iemand die ernstig ziek is?

Delen:

We horen het vaak: Wat schrijf je op een kerstkaart voor iemand die ernstig ziek is?
Heb je moeite om de juiste woorden te vinden? Laat het geen reden zijn om géén kerstkaart te sturen. Wij geven je enkele suggesties:

Probeer je in te leven:
Weet dat er bij mij thuis een kaarsje brandt voor jou. Ik wens jou veel licht en warmte in deze moeilijke tijden. Denk aan je!

Bied hulp:
Voor de zekerheid bij deze mijn mobiele nummer: 06….. Bel of app mij als ik iets voor je kan doen. Je staat er niet alleen voor.”

Heb je leuke herinneringen? Deel ze!
“Weet je nog hoe leuk het was toen we samen <op vakantie waren, uit eten gingen, Monopoly speelden, etc. etc….> ? Veel mooie nieuwe herinneringen gewenst deze Kerst!

Focus op Hoop:
Kerst is een tijd van hoop. Een tijd waarbij we vooruitkijken naar betere dagen. Blijf sterk en positief; we geloven in je veerkracht en sturen je veel liefde.

Bied positieve gedachten:
“Ik denk vaak aan je en zal dat ook tijdens de kerstdagen doen.  Ik wens je toe dat je kracht vindt in de steun om je heen en in de hoop op genezing.”

Vrijwilligers ontwikkelden een serie kerstkaarten voor Stamps. De opbrengst gebruiken wij om meer mensen te bereiken. En daarmee meer impact te maken. Wellicht zit er iets bij dat jij leuk vindt. Je bestelt de kaarten via ons winkeltje op Kaartje2Go.

Gerelateerde artikelen