WereldKankerDag

Verras iemand met een kaartje op Wereld Kanker Dag

Delen:

Op 4 februari is het WereldKankerDag. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact die de ziekte heeft op patiënten en op de mensen om hun heen. Het team van Stamps weet uit eigen ervaring hoe fijn het is om aandacht te krijgen van familie en vrienden, maar juist ook van mensen die misschien net iets verder van je af staan zoals, kennissen en (ex)collega’s. Het geeft veel steun als je weet dat ook zij met je meeleven.
Ook partners en kinderen ontlenen steun aan de kaarten die een gezin ontvangt. Sterker nog, een kaartje speciaal voor hen, is een cadeautje.

Laten we dus op WereldKankerDag stilstaan bij mensen die leven met kanker door ze de aandacht te geven die ze verdienen. Een eenvoudig gebaar, een lief woord, een luisterend oor – het maakt een wereld van verschil. 💙🌈

Wij roepen op om uiterlijk 3 februari iemand die jij kent en die geconfronteerd is met kanker te verrassen met een kaartje of gelukspoppetje. Dat kan dus de persoon zelf zijn of een partner of familielid die intensief geconfronteerd wordt met kanker.

Vind je het lastig om een passend kaartje te vinden? Of weet je niet goed wat je moet schrijven op een kaart? Stamps ontwierp speciale kaartjes voor mensen met kanker. En we schreven een aantal voorbeeld teksten die je kunt gebruiken.
We ontwikkelden ook een setje met drie kaartjes en gelukspoppetjes. Leuk om te geven en minstens zo leuk om te krijgen. Een gelukspoppetje hang je aan een sleutelbos en gooi je niet weg. Dat beetje geluk zie je dus dagelijks.
Stuur je liever een bloemetje of ander lief cadeautje? Check dan deze pagina voor inspiratie. Je vindt er browniebox, Storytell boeken en een linkje naar jouw lokale boekhandel.

Als je de cadeautjes via de linkjes in dit bericht bestelt, krijgt onze sociale onderneming Stamps een kleine bijdrage. Dat gebruiken we om de app door te ontwikkelen.

Op de website van kanker.nl vind je een overzicht met de vele activiteiten die georganiseerd worden in het kader van WereldKankerDag

Gerelateerde artikelen