Agis Innovatiefonds steunt Stamps

Agis Innovatiefonds steunt Stamps

Delen:

Stamps heeft een succesvol eerste jaar achter de rug en barst van de ideeën en energie. Stamps wil de app door ontwikkelen en zorgen dat ze meer impact maken met hun sociale onderneming. Impact die past bij hun missie: mensen de kracht van verbinding laten ervaren tijdens een gezondheidsreis.

Het Agis Innovatiefonds steunt Stamps. In samenwerking met hen en social design studio INK gaat de doorontwikkeling ook gebeuren! De komende maanden starten we een groot gebruikersonderzoek en geven we nieuwe inzichten in de app vorm.  En dat is precies hoe alle betrokken partijen willen werken; door ontwikkelen en innoveren op basis van de input van gebruikers.

De missie en activiteiten van Stamps sluiten goed aan bij het Agis Innovatiefonds. Lees hier waar ze voor staan:
Zelf de regie over je leven en gezondheid hebben, is een groot goed. Maar dat is niet voor iedereen zomaar vanzelfsprekend. Zeker niet voor mensen die kwetsbaar zijn of een chronische aandoening hebben. Voor deze groep zetten wij ons bij het Agis Innovatiefonds graag in. En dan met name voor datgene dat mensen helpt om zich gezonder te voelen en onafhankelijker te kunnen zijn.
Hoe we dat doen? Door financieel én met raad en daad vernieuwende ideeën en praktische initiatieven te ondersteunen. Innovatieve en betekenisvolle initiatieven, vaak ontstaan vanuit de betrokkenen zelf. Initiatieven die door gedragsverandering een chronische aandoening voorkómen, het leven van mensen met een chronische aandoening verlichten en hen helpen bij een energieker leven.

Gerelateerde artikelen