Wat schrijf je op een kaartje voor iemand die kanker heeft?

Wat schrijf je op een kaart aan iemand die kanker heeft

Delen:

Wat schrijf je op een kaart aan iemand die kanker heeft? Of iemand die ongeneeslijk ziek is?

Iemand in je omgeving zit in emotioneel zwaar weer. Al langer wil je bellen of langsgaan, maar het ontbreekt je aan moed of de afstand laat het niet toe. Lief mens, voel je niet schuldig. Het is lastig, en je ongemakkelijk voelen hoort erbij.  Wat wel altijd een goed idee is, is een kaartje sturen. Een zachte plof op de mat, gevouwen papier, met erin handgeschreven fijne en warme woorden. Een envelopje liefde. Maar wat schrijf je op een kaartje aan iemand die kanker heeft? Welke woorden zijn passend voor iemand die de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ voor de kiezen kreeg? Stamps biedt je graag inspiratie, zodat je je niet laat weerhouden door een gebrek aan woorden.

 

Lieve Otto,

Ons bereikte het nieuws dat jij een vreselijke diagnose hebt gekregen. We zitten zonder woorden… Via deze weg sturen we je liefde en licht, in de hoop dat het de donkerte enigszins verlicht. Er gaat geen dag voorbij dat we niet aan je denken.

Sterkte.

Liefs,

Familie Veerman

 

Beste familie Peters,

We hoorden het vandaag van jullie zoon. We weten werkelijk niet wat te zeggen. Het leven is soms zo ontzettend oneerlijk. Je vraagt je vast af: waarom hij in godsnaam? Wij weten het ook niet… Via deze weg wensen we jullie kracht toe in de komende zware periode.

Warme groeten,

Familie de Boer

 

Lieve Sjaan,

Wat een kutbericht. Zo verdrietig!

Ik hoop met heel mijn hart dat je de tijd die jou nog is gegeven op een zo mooi mogelijke manier kunt invullen. Als er iets is wat wij voor je kunnen betekenen, laat het alsjeblieft weten. We zijn er graag voor je, we komen gauw langs.

Love you!

Veel liefs,

Jan, Jikke en de kinderen

Gerelateerde artikelen